#

Tilbake

Zodiac Gummibåter 

Med langt over en million solgte båter over hele verden er Zodiac den aller største produsenten av oppblåsbare båter. Vår serviceavdeling har bred kompetanse på service og reparasjoner av alle typer gummibåter. Kom innom i butikken for å se vårt store utvalg i Zodiac gummibåter.

På bildet: Båter utstilt i vår butikk.

ZODIAC = Markedslederen

Kontinuerlig forskning og utvikling gjør at Zodiac utstyrer sine båter ut ifra den seneste teknologiske utviklingen.Velg mellom mer enn 50 forskjellige modeller av fritidsbåter og profesjonelle Zodiac-båter. Det er store sjanser for at du finner båten som stemmer 100% overens med dine ønsker!

Zodiac viser igjen at kvalitet, innovativt design og smarte løsninger aldri går av moten. Alle Zodiac’s fritidsbåter leveres selvfølgelig med 5 års fabrikkgaranti på duk og sammenføyninger.

Den populære Pro-serien er en gjennomtenkt og praktisk båt , samtidig som det sporty preget er i høyeste grad til stede. 

Pro Open er Zodiac’s sportsbåt serie. Med frekt og bransjeledende pongtongdesign i Orca duk, sammen med grå gelgoat har du en båtpakke du ikke kommer forbi! Ta med den attraktive plusspakke, så har du en sikker vinner. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB!

N-Zo 600 og 680. Zodiac viser igjen hvem som er sjefen! Innovativt design – ekstrem plassutnyttelse og komfort. I tillegg får du Zodiac’s høye kvalitet og suverene kjøreegenskaper. Se knalltest her!

Zodiac Milpro

Zodiac’s båtmodeller beregnet for det militære og profesjonelle marked består av flere forskjellige modeller som optimaliseres etter kundens behov.

I tillegg leverer Zodiac en rekke modeller som omfatter alt fra spesialutviklede oppblåsbare båter beregnet for Brannvesenet, til havgåene RIB-modeller for Forsvaret og Kystverket.

Zodiac MilPro har spesialisert seg på å løse de mest krevende oppdragene til sjøs, og står klare for å møte alle krav til forskjellige båtmodeller for kommersielt  og profesjonellet bruk.

Markedslederen Zodiac har i flere tiår vært en ledende leverandør i dette segmentet. Dette sikrer at kunden får den beste veiledning og service til å velge ett produkt som møter alle krav til spesifikasjoner og utrustning på en profesjonell måte.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Vi er sertifisert av Sjøfartsdirektoratet

Sjøfartsdirektoratet er et norsk statlig direktorat under Nærings- og fiskeridepartementet. Direktoratet har ansvar for sikkerhet for liv, helse, fartøy og miljø til sjøs. Dette er en sertifisering vi tar på alvor!